Workshops & teambuilding

Investeren in de vitaliteit van jouw medewerkers loont! Onze workshops zijn gericht op het voorkomen van burn-outs en het verminderen van stress op de werkvloer. Ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van onze praktische en effectieve trainingen.

Waarom?

Als werkgever wil je graag een gezonde en vitale werkomgeving creëren waarin jouw medewerkers optimaal kunnen presteren. Echter, stress en burn-outklachten komen in veel organisaties helaas nog vaak voor. Dit kan leiden tot verminderde productiviteit en hoger verzuim. 

Een workshop of teambuilding activiteit van de Vitaliteitsgroep kan hierbij helpen. 

De voordelen

Onze workshops zijn gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden die bijdragen aan een gezonde en vitale werkomgeving.

  • Werknemers leren onder andere om stresssignalen tijdig te herkennen en bespreekbaar te maken, om te gaan met werkdruk en prioriteiten te stellen.
  • Ook besteden we aandacht aan bewustwording en verandering van gedrag en het creëren van een gezonde werkcultuur.
  • Als werkgever krijg je daardoor een beter inzicht in de oorzaken van stress en burn-out en hoe je deze kan voorkomen.
  • Hierdoor kan de productiviteit en het welzijn van je medewerkers verbeteren, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparing en een positieve werksfeer.

Praktische aanpak

Onze workshops zijn praktisch en interactief van opzet. We gaan actief aan de slag met deelnemers en bespreken concrete situaties die spelen binnen de organisatie. We bieden handvatten en tools aan waarmee werknemers zelf aan de slag kunnen om stress en burn-outklachten te voorkomen of te verminderen. Het doel is om deelnemers bewust te maken van hun eigen gezondheid en vitaliteit en hoe zij hier zelf invloed op kunnen uitoefenen. 

Naast workshops bieden wij ook re-integratie versnellers aan. Dit is minder preventief en meer gericht op het herstel van meerdere werknemers die last hebben van overmatige stress. 

Tevreden opdrachtgevers

Tevreden opdrachtgevers