Workshops & teambuilding

Investeren in de vitaliteit van jouw medewerkers loont! Onze workshops en trainingen zijn gericht op het voorkomen van burn-outs, het verminderen van stress op de werkvloer en het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van onze praktische en effectieve activiteiten.

Waarom?

Als werkgever wil je graag een gezonde en vitale werkomgeving creëren waarin jouw medewerkers optimaal kunnen presteren. Echter, stress en burn-outklachten komen in veel organisaties helaas nog vaak voor. Dit kan leiden tot verminderde productiviteit en hoger verzuim. 

Een workshop of teambuilding activiteit van de Vitaliteitsgroep kan hierbij helpen. 

De voordelen

Onze workshops zijn gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden die bijdragen aan een gezonde en vitale werkomgeving.

  • Werknemers leren onder andere om stresssignalen tijdig te herkennen en bespreekbaar te maken, om te gaan met werkdruk en prioriteiten te stellen.
  • Ook besteden we aandacht aan bewustwording en verandering van gedrag en het creëren van een gezonde werkcultuur.
  • Als werkgever krijg je daardoor een beter inzicht in de oorzaken van stress en burn-out en hoe je deze kan voorkomen.
  • Hierdoor kan de productiviteit en het welzijn van je medewerkers verbeteren, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparing en een positieve werksfeer.

Praktische aanpak

Onze workshops zijn praktisch en interactief van opzet. We gaan actief aan de slag met deelnemers en bespreken concrete situaties die spelen binnen de organisatie. We bieden handvatten en tools aan waarmee werknemers zelf aan de slag kunnen om stress en burn-outklachten te voorkomen of te verminderen. Het doel is om deelnemers bewust te maken van hun eigen gezondheid en vitaliteit en hoe zij hier zelf duurzaam invloed op kunnen uitoefenen. 

Workshop: Sterk en Stabiel

Onze starter: “Power up your Mind”

Workshop: Wim Hof

Sterk in je werk (teambuilding 2-daagse)

Workshop: Stress Loslaten

Lichamelijke stress loslaten met TRE®

Workshop: Versterk je Veerkracht

Leuk en interactief, online of live

Workshop: Duurzame Verandering

Zes gouden regels

Workshop: Weet wat je eet

Verbeter het voedingspatroon

Workshop: Maatwerk

Zelf samenstellen

Training: Managers

Effectief en vaardig in je functie

Training: Rouw en verlies

Omgaan met verlies op de werkvloer

Training: Mentaal Vitaal

Meerdaagse maatwerk training

VitaliteitsGroep trainingsfaciliteiten

Op speciaal verzoek kunnen wij bij ons op het hoofdkantoor in Oosterhout uw workshop/training verzorgen

Naast workshops bieden wij ook Retraite en een Pelgrimstocht aan. Dit is preventief en meer gericht op het herstel van een of enkele werknemers die last hebben van overmatige stress. 

Enkele tevreden opdrachtgevers

Hechten jullie ook grote waarde aan het welzijn van de medewerkers? Dan staat het minimaliseren en voorkomen van ziekteverzuim ongetwijfeld ook hoog op jullie prioriteitenlijst.

Tevreden opdrachtgevers