Voor wie?

Ontdek wie er beter van wordt om met de VitaliteitsGroep samen te werken en waarom!

 

Werkgever

We vinden het belangrijk dat werkgevers begrijpen dat zieke medewerkers geld kosten. We nemen vrijwel alle bijkomende taken uit handen om te ontlasten en betrekken jullie bij het herstelproces.

👉 het managen van ziekteverzuim is geen eenvoudige taak
👉 ondertussen moet je ook nog je bedrijf draaiende houden

Zorg ervoor dat alles goed georganiseerd is voor zowel jou als je medewerkers.

Voor werkgevers is het investeren in preventie en herstel gunstig omdat het kan leiden tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en minder uitval van werknemers. Dit kan weer leiden tot een hogere winst. Bovendien kan het zorgen voor een positieve bedrijfscultuur en werknemers die zich gewaardeerd voelen.

Werknemer

Stap in de boeiende wereld van zelfontdekking en persoonlijke groei! We nodigen je uit om, onder begeleiding van een deskundige coach, de kracht van heldere inzichten te ervaren en je diepste drijfveren te ontrafelen Samen gaan we op ontdekkingsreis, verkennen we de gebieden waar het soms schuurt en wringt, om vervolgens samen stappen te zetten richting jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ontdek de mogelijkheden die voor je liggen en laat je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Jouw reis naar een betere versie van jezelf begint hier.

👉 bescherm jezelf tegen (langdurige) uitval
👉 omarm een gezond welzijn!

Laten we samen bouwen aan een duurzaam welzijnsplan dat jouw leven positief beïnvloedt.

Stressed is Desserts als je het andersom leest. Onze specialisten zijn jouw toetje. De ontbrekende warme deken.

Arbodienst

Onderdeel van onze professionele aanpak is het nauwgezet informeren van de bedrijfsarts gedurende al onze trajecten.

👉 wij zijn gewend om proactief mee te denken
👉 initiatieven te ontplooien die bijdragen aan een optimale arbeidsomgeving.

Een voorbeeld hiervan is het opstellen van gedetailleerde uren-opbouwschema’s. Door deze aanpak willen wij niet alleen voldoen aan de Arbo-richtlijnen, maar streven wij ernaar om boven verwachting te presteren op het gebied van arbeidsomstandigheden en gezondheid binnen organisaties.

Door de superieure aanpak van onze specialisten en in onze unieke software worden de noodzakelijke stappen in het re-integratietraject bewaakt en wordt de druk op de casemanager/Arbo-arts aanzienlijk verlaagd.

Leidinggevende & HR

Als leidinggevende heb je een belangrijke rol in het bevorderen van de inzetbaarheid van je medewerkers en het voorkomen van verzuim. Door bewust aandacht te geven aan hun welzijn en vitaliteit, kunnen langdurige periodes van afwezigheid vaak worden voorkomen. 

👉 Je wilt iets extra’s doen voor medewerkers
👉 Je wilt medewerkers ondersteunen in hun uitdagingen
👉 Je wilt werkgeluk en veerkracht vergroten
👉 Je wilt een goede leidinggevende zijn
👉 Etc.

We geloven dat elke medewerker maar ook iedere manager of leidinggevende uniek is. Met onze begeleiding tijdens hersteltrajecten, waarbij wij jou zo veel mogelijk in meenemen, worden jouw managment skills beter uitgerust om een positieve werkomgeving te creëren en het beste uit jouw team te halen.

Om HR verder te versterken en te ontlasten, streven we naar efficiënte samenwerkingen waarbij jij slechts één aanspreekpunt hebt die alles voor jou regelt.

Huisarts

Als huisarts of POH kun je patiënten die werkzaam zijn bij een bedrijf; werknemers, leidinggevenden en ook zzp’ers, doorverwijzen naar de VitaliteitsGroep, waar ze direct en zonder wachttijden een traject kunnen starten. De doorverwijzingskaart kan de patiënt bij de werkgever inleveren om de juiste hulp te krijgen bij verhoogde stress of burn-out herstel. Wij helpen de werkgever bij het verhaal op de verzuimverzekering en houden deze tevens op de hoogte van het herstel!

We werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde en bieden een combinatie van psychische en fysieke behandelingen om tot een duurzaam herstel te komen.

We waarderen jullie inzet voor de gezondheid van je patiënten. We zijn ervan overtuigd dat het doorverwijzen naar de VitaliteitsGroep een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn voor uw praktijk.

Tevreden opdrachtgevers