Missie & visie

Ontdek onze toewijding aan gezondheid en welzijn en laat ons jou (en/of jouw werknemers) begeleiden naar een gelukkiger en vitaler leven!

Pieter van Aalst

Oprichter

Hoofdkantoor

Oosterhout

Sinds 2017

De VitaliteitsGroep is opgericht in januari 2017 door Pieter van Aalst, wiens intrinsieke motivatie is om mensen met psychische & fysieke schade zoals bij een burn-out echt goed te helpen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van zakelijke klanten (B2B) en bieden een uitgebreid scala aan diensten en expertises, alles onder één dak. Wij ontlasten hiermee werkgevers, HR  en leidinggevenden van tijdrovende werkzaamheden.

Check onze podcast op Spotify

Of bekijk ons op LinkedIn

Onze missie

Laten we eens wat meer liefde geven aan coaching, net zoals we een bezoekje brengen aan de fysiotherapeut voor fysieke ondersteuning.

Onze missie is om mensen te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde, evenwichtige en vitale levensstijl door middel van coaching, preventieve gezondheidszorg, persoonlijke aandacht en maatwerk oplossingen. 

Ons doel is om fysieke en mentale gezondheid te bevorderen en het welzijn van onze cliënten te verbeteren, zodat zij zich in alle omstandigheden zelfverzekerd en comfortabel voelen.

Onze visie

Onze visie bij de VitaliteitsGroep is om mensen te helpen bij het herstellen van burn-outs en een betekenisvolle en intensieve begeleiding te bieden. 

We zetten ons in om cliënten te ondersteunen bij het minimaliseren van leed en kosten door middel van een efficiënte aanpak die zich richt op het verminderen van symptomen en het bevorderen van duurzaam herstel.

Bij de uitvoering van onze visie geloven we in het bieden van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke cliënt.

Snel & duurzaam herstel

Korte lijntjes

Multidisciplinaire aanpak

Betrokken begeleiding

  • Bij de VitaliteitsGroep bieden wij een efficiëntere aanpak dan het reguliere circuit en andere coachpools, waardoor we aanzienlijk kunnen besparen op kosten, tijd en belangrijker nog, leed kunnen verminderen. 
  • Zodra de werkgever akkoord is, starten we direct met de begeleiding om verdere terugval van de werknemer in afwachting van hulp in het reguliere circuit te voorkomen. 
  • Tijdens het hele traject ontzorgen wij en informeren, waar nodig en toegestaan door de AVG, alle betrokken partijen, zoals leidinggevenden, HR, bedrijfsartsen en het thuisfront, om de medewerker maximaal te ondersteunen. 
  • Wij evalueren onze coachingtrajecten regelmatig en zorgen voor training die past bij onze aanpak, evenals supervisie van ervaren senior coaches en het management. Op deze manier garanderen wij doorlopende kwaliteit. Bovendien kunnen wij per traject rekenvoorbeelden geven die duidelijk laten zien dat onze aanpak zeer kostenefficiënt is.