Missie & visie

Samen sterk vanuit een inspirerende cultuur.

Met de inzet van geavanceerde technologie en de toewijding van ons team bevorderen we de mentale, fysieke en financiële welzijn van zowel organisaties als individuen.

Pieter van Aalst

Oprichter / CEO

Linda Graafland

Specialist & COO

Hoofdkantoor

Oosterhout

Sinds 2017

De VitaliteitsGroep, opgericht in januari 2017 door Pieter van Aalst, heeft als diepgewortelde motivatie om individuen met psychische en fysieke uitdagingen, zoals bij een burn-out, op een effectieve en grondige manier te ondersteunen.

Onze specialisatie ligt in het bedienen van zakelijke klanten (B2B), waarbij we een breed scala aan diensten en expertise aanbieden, allemaal onder een dak. Hierdoor ontzorgen we werkgevers, HR-professionals en leidinggevenden van tijdrovende taken.

Bij ons en onze partners staat de opdrachtgever en medewerker centraal. Ons streven is naar de hoogst mogelijke kwaliteit, waarbij we continu werken aan het optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit van individuen.

Check onze podcast op Spotify

Of bekijk ons op LinkedIn

Onze missie

Standaardoplossingen volstaan niet; wij zetten in op maatwerk. Met oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften, maken wij uw organisatie niet alleen vitaal, maar ook klaar voor de toekomst.

Onze missie is het ondersteunen van het bedrijfsleven bij het realiseren van een gezonde, evenwichtige en vitale levensstijl. Dit doen we o.a. door middel van coaching, preventieve gezondheidszorg, persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen.

Ons ultieme doel is het bevorderen van zowel fysieke als mentale gezondheid, met als resultaat een verbeterd welzijn van onze cliënten. We streven ernaar dat zij zich in alle omstandigheden zelfverzekerd en comfortabel voelen.

Entre VG

Onze visie

Bij de VitaliteitsGroep streven we naar een visie waarin we mensen op duurzame wijze helpen bij het herstellen van stressgerelateerde problematieken, door middel van betekenisvolle en intensieve begeleiding.

Onze inzet is gericht op het ondersteunen van cliënten bij het minimaliseren van leed en de kosten voor het bedrijf. Dit bereiken we door middel van een efficiënte aanpak die zich richt op het verminderen van symptomen en het bevorderen van duurzaam herstel.

Bij het realiseren van onze visie geloven we sterk in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt.

De VitaliteitsGroep Empowered by Brain at Work EU

In een zakelijke omgeving, waar sommige mensen goed presteren, zien we anderen uitgeput raken. Daarom is het essentieel om te weten waar welke medewerker en in welke functie het beste functioneert. Zeker ook net zo belangrijker is het inzicht te krijgen in welke vaardigheden nodig zijn om de werkomgeving voor alle medewerkers tot een succesvolle werkplek te maken.

Snel & duurzaam herstel

Korte lijntjes

Multidisciplinaire aanpak

Betrokken begeleiding

  • Bij de VitaliteitsGroep bieden wij een efficiëntere aanpak dan het reguliere circuit en andere coachpools, waardoor we aanzienlijk kunnen besparen op kosten, tijd en belangrijker nog, leed kunnen verminderen. 
  • Zodra de werkgever akkoord is, starten we direct met de begeleiding om verdere terugval van de werknemer in afwachting van hulp in het reguliere circuit te voorkomen. 
  • Tijdens het hele traject ontzorgen en informeren wij, waar nodig en toegestaan door de AVG, alle betrokken partijen, zoals leidinggevenden, HR, bedrijfsartsen en het thuisfront, om de medewerker maximaal te ondersteunen. 
  • Wij evalueren onze coachingtrajecten regelmatig en zorgen voor training die past bij onze aanpak, evenals supervisie van ervaren senior coaches en het management. Op deze manier garanderen wij doorlopende kwaliteit. Bovendien kunnen wij per traject rekenvoorbeelden geven die duidelijk laten zien dat onze aanpak zeer kostenefficiënt is.
  • Wij sturen graag aan op zorgzame werkplekken waar zelfontplooiing, zelfredzaamheid en sterke sociale relaties centraal staan. Deze omgevingen hebben het potentieel om de gezondheid te verbeteren en kan een cruciale rol spelen in het door ons verzorgde herstelproces.

 

Laten we eens wat meer liefde geven aan coaching, net zoals we een bezoekje brengen aan de fysiotherapeut voor fysieke ondersteuning.