Versterk je Veerkracht

Navigeer met behulp van deze ca. drie uur durende workshop door stressvolle situaties met kracht en kalmte
Voor teams & medewerkers
Iedereen die veerkrachtiger met uitdagingen en veranderende omstandigheden om wil kunnen gaan. 

Waarom?

Organisaties

Mensen met sterke mentale veerkracht zijn in staat om effectief om te gaan met uitdagingen en veranderende omstandigheden. Ze laten zich niet gemakkelijk overweldigen door gevoelens van machteloosheid en herstellen snel. Hierdoor ervaren ze minder stress en kunnen ze hun prestaties verbeteren. Het goede nieuws is dat ook jouw medewerkers deze vaardigheden kunnen ontwikkelen!

Plezier voor het hele team

Tijdens deze interactieve workshop gaan jij en je collega's op een spannende reis vol interessante en leuke oefeningen om jullie te helpen als team te verbinden. Door deze activiteiten krijgen jullie de kans om verschillende vaardigheden te oefenen en plezier te hebben met elkaar. Door deel te nemen aan deze workshop krijg je waardevolle inzichten in de sterke en zwakke punten van je collega's, en leer je hoe je met meer vitaliteit kunt (samen)werken. Deze workshop is een uitstekende gelegenheid om je teamworkvaardigheden te verbeteren en sterkere relaties op te bouwen met je collega's!

Wat levert het op?

Door de tijd te nemen om te begrijpen wat je lichaam nodig heeft, kun je weloverwogen beslissingen nemen over je gezondheid en levensstijl. Dit omvat het ontwikkelen van een regelmatige oefeningsroutine en het bewust blijven van je algehele fysieke gezondheid en welzijn. Door je te committeren aan deze gezonde gewoonten, kun je uiteindelijk je kwaliteit van leven verbeteren en verschillende gezondheidsproblemen voorkomen.

Voor jezelf zorgen is essentieel voor de lange termijn gezondheid en geluk, en elke kleine stap telt.

Hoogtepunten

veerkracht

Veerkracht

In de snelle en steeds veranderende wereld van vandaag is een veerkrachtige mindset essentieel om ons aan te passen aan elke situatie die op ons pad komt. Veerkracht houdt niet alleen in om terug te veren na tegenslag, maar ook om te gedijen en te groeien in het gezicht van uitdagingen. Het is daarom belangrijk om jezelf af te vragen hoe veerkrachtig je bent. Kun je omgaan met stress, tegenslagen en moeilijke situaties zonder volledig de controle te verliezen?

veerkracht

Plezier met elkaar

Graag willen we benadrukken dat het fantastisch is om te zien dat jullie gezamenlijk deze bijzonder leuke en actieve workshop met elkaar doorlopen. Het samenwerken en elkaar ondersteunen gedurende deze activiteit, geeft een unieke dynamiek en zorgt voor verbinding binnen de groep.

Wat neem je mee

Het is mooi om te zien dat jullie allemaal gemotiveerd waren om nieuwe dingen te leren en jullie grenzen te verleggen. Blijf vooral gebruik maken van elkaars kwaliteiten en expertise, want op die manier zullen jullie het beste resultaat behalen.

Door veerkracht op te bouwen, kun je een positieve houding ontwikkelen en een groeimindset die je zal helpen elk obstakel dat het leven op je pad gooit te overwinnen.

 • Versterk je persoonlijke veerkracht en energie
 • Beperk blootstelling aan stress triggers
 • Herdefinieer je percepties over stress
 • Leer effectief energiemanagement
 • Identificeer en verminder stressfactoren
 • Beheers negatieve gedachtepatronen

Belofte

Na deze workshop ben je uitgerust met de kennis en
praktische tools om stress te verminderen en je
veerkracht te vergroten, met langdurige voordelen
voor je welzijn en prestaties.

Wie is onze facilitator

Heleen is een zeer gekwalificeerde bewegingswetenschapper met meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van diverse vitaliteitstrajecten, coachsessies en workshops. Haar ambitie is het werkelijk verschil maken en het stimuleren van zowel de fysieke als mentale kracht van haar cliënten. Door middel van haar aanpak worden automatische strategieën die in het verleden niet werkten vervangen door bewuste keuzes die ontstaan vanuit een plaats van zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering. Als je met Heleen werkt, kunt je erop vertrouwen dat zij jou in je kracht zal laten staan en jouw persoonlijke potentieel zal ontketenen. Haar missie is om te helpen je leven te verrijken door middel van het ontwikkelen van een sterk fysiek en mentaal fundament.
Heleen Schenk
 • Live workshop € 1.250
 • Online workshop € 950
 • Maatwerk op aanvraag

  Excl. 21% btw
  Locatie: nader te bepalen,
  Locatie- en cateringkosten voor eigen rekening

Optioneel

  In navolging op deze workshop zou een van onze andere workshops, bijvoorbeeld “Duurzame Verandering” een goede optie zijn.