Coach on the floor

Laat ons jouw organisatie versterken met onze gecertificeerde professionals, zodat jij je kunt focussen op waar jij het beste in bent.

Wat is het?

Coaching on the floor is het (tijdelijk) inzetten van een externe specialist of coach om werkzaamheden binnen jouw bedrijf uit te voeren. 

Bij de VitaliteitsGroep hechten we veel belang aan de juiste match tussen de ingezette specialist en jouw bedrijf. Naast de juiste kennis en ervaring moet de ingezette specialist ook passen in de bedrijfscultuur. Daarom nemen we de inventarisatie van de opdracht serieus en brengen we jouw behoeften en verwachtingen snel en vakkundig in kaart.

Waarom?

Als werkgever of leidinggevende ben je vast bekend met het probleem van langdurig verzuim als gevolg van stress en burn-out bij medewerkers. Het is vervelend voor de werknemer én voor jou als werkgever. Helaas worden deze problemen vaak pas laat opgemerkt, wat leidt tot hoge kosten en leed. Bovendien kan het ontbreken aan tijd en expertise het adequaat aanpakken van deze problemen bemoeilijken.

Ons netwerk van coaches kan hierbij helpen door de best passende coach te vinden die aan jouw behoeften voldoet en tijdelijk bij jouw bedrijf kan worden ingezet.

De oplossingen

Coach on the floor

Een professionele coach komt bij jouw bedrijf ter plaatse om medewerkers te begeleiden. De coach is in staat om snel te reageren op de behoeften van de medewerkers en kan hen ondersteunen bij het omgaan met stress en burn-out. Denk hierbij aan inloopspreekuren, stoelmassages en nog veel meer. Coach on the Floor is een flexibele en laagdrempelige oplossing, die kan worden ingezet als er behoefte is aan directe ondersteuning.

het vitaliteitsCentrum

Een op maat gemaakte oplossing waarbij de VitaliteitsGroep nauw samenwerkt met de organisatie aan een preventieve aanpak van stress en burn-out. Er wordt samengewerkt met een bedrijfsarts, HR, leidinggevenden en andere stakeholders. Verder worden er (korte) 1-op-1 coachsessies en workshops voor leidinggevenden gegeven, en er is een uitgebreide pool van specialisten beschikbaar voor preventie en behandeling van stress en burn-out. Alles op het gebied van vitaliteit om het bedrijf te ontlasten. 

Tevreden opdrachtgevers

Tevreden opdrachtgevers