Aansluiten als specialist

Word jij een VitaliteitsGroep specialist? Bij de VitaliteitsGroep zijn we op zoek naar gepassioneerde en ervaren coaches die naast hun eigen coaching werkzaamheden ons team willen komen versterken. Als specialist bij de VitaliteitsGroep speel je een belangrijke rol in het begeleiden van mensen die kampen met stress of een burn-out. Je werkt intensief samen met een team van ervaren professionals en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Iedere aangesloten specialist wordt door een eigen on-line cursus intern opgeleid (format en tools) en tijdens de eerste trajecten extra begeleid.

Wij geloven dat onze aanpak vele malen efficiënter is dan die van het reguliere circuit en andere coachpools, waarbij we ook nog eerns aanzienlijk kunnen besparen op de doorlooptijd, de kosten van de opdrachtgever, en belangrijker nog, onnodige leed kunnen verminderen. 

Wil je ons beter leren kennen? Wij hebben een aantal kennismakingsdata voor potentiële coaches. Meld je daar nu voor aan en hopelijk zien we je dan!

Team events

Team events

Heb jij het team al bekeken?

Klant reviews