Tijdens de vakantiemaanden juli/augustus kan het voorkomen dat een eerste kennismaking/intake, van de in te zetten van een specialist in de regio van de medewerker/ster, iets langer op zich laat wachten dan gebruikelijk.

Aanvraag intake

Er zijn twee manieren om een vrijblijvende aanvraag te doen voor een traject bij de VitaliteitsGroep. 

1

De beste manier is door het aanvraagformulier te downloaden. Dit formulier is beschikbaar als Word-bestand. Vervolgens dient het ingevulde formulier te worden opgestuurd naar info@vitaliteitsgroep.nl. 

Het voordeel van deze methode is dat het formulier in de toekomst hergebruikt kan worden bij eventuele nieuwe aanvragen, waardoor niet alles opnieuw ingevuld hoeft te worden.

2

De tweede manier om een aanvraag te doen is door het online formulier hieronder in te vullen. 

Dit is handig voor degenen die geen toegang hebben tot een Word-programma of die de voorkeur geven aan een online formulier. Het online formulier is gemakkelijk in te vullen en wordt direct verzonden naar de VitaliteitsGroep. 

Aanvraag ME-Time (7 weken traject) via de speciale ME-Time pagina:  Klik hier

Een herstelprogramma bij burn-outs of extreme stressklachten speciaal voor medewerkers en (shift)managers die voor het bedrijf onmisbaar zijn. Het vraagt om dagelijkse inspanning, het commitment van de medewerker is essentieel.

Mochten er vragen ontstaan tijdens het invullen van het formulier of over het traject zelf, dan staat de Vitaliteitsgroep altijd klaar om te helpen.

Online aanvraagformulier

Mogelijk zijn niet alle vragen voor jou van toepassing. Deze kan je gerust overslaan (door op de knop ‘volgende’ klikken). Alleen de vragen met een ‘*’ erachter zijn verplicht.