Inkopen met korting

Wij hoeven slechts eenmaal aan het begin te factureren waardoor wij aanzienlijke kosten besparen en dit kunnen aanbieden.

Is uw organisatie op zoek naar kortlopende coachtrajecten en wilt u het gedoe van herhaaldelijk door papierwerk, zoals het aanvragen van inkooporders vermijden? In dat geval is het aanschaffen van een eenmalig “cluster kortlopende coachinguren” (c.k.c), die flexibel kunnen worden toegewezen aan medewerkers, een efficiënte optie.

Wanneer: Bij een reorganisaties wordt vaak de noodzaak gezien van meerdere kortlopende coachingtrajecten voor diverse medewerkers. Er kunnen zich ook andere (traumatische) evenementen voordoen waardoor er een directe behoefte ontsaat naar korte trajecten. Bijvoorbeeld bij het vertrek of een overlijden van een dierbare collega. Om de inefficiëntie van herhaalde losse aanvragen met tijdrovende en kostbare handelingen te vermijden, bieden wij de mogelijkheid om coachinguren in te kopen.

De trajecten in dit abonnement beslaan enkele sessies van maximaal 8 uur per traject. Voor de meer intensieve trajecten die deze duur overschrijden, maken wij gebruik van onze gebruikelijke herstelprogramma’s.

Binnen dit abonnement kunnen de kortlopende trajecten flexibel worden ingezet, en in elk traject hanteren wij vooraf vastgestelde coachdoelen. Ook bij deze trajecten geven wij een schriftelijke terugkoppeling naar de leidinggevende en/of HR.

Basic

Kleine organisaties
8.500
 • 50 uur coaching
 • ca. 10 c.k.c. trajecten
 • 1 jaar geldig

Advanced

Advies: organisaties tot 250 medewerkers
16.000
 • 100 uur coaching
 • ca. 20 c.k.c. trajecten
 • 1 jaar geldig
Popular

Pro

Advies: organisaties met meer dan 250 medewerkers
30.000
 • 200 uur coaching
 • ca. 40 c.k.c. trajecten
 • 1 jaar geldig

Blijkt dat er na een jaar niet alle uren te zijn opgemaakt, dan worden deze uren gebruikt voor coaching on the floor of een workshop.

Onze trouwe en vaste klanten bieden wij graag meer flexibeliteit en besparing

Maakt uw bedrijf veelvuldig gebruik of wilt uw bedrijf meer gebruik van onze diensten, dan bieden wij de mogelijkheid aan om tot een vooraf ingekocht bedrag trajecten met korting af te nemen.

 • Afhankelijk van de inkoopkeuze krijgt u doorlopende korting op alles wat wij offreren tot aan het afgenome bedrag.
 • Dit maakt het financieel voor het bedrijf/hr/administratie eenvoudiger waardoor er naast de korting nog meer kosten worden bespaard. 

Inkoop vooraf

ca. 12/20 trajecten
50.000
 • 6% korting op alle trajecten, workshops en overigen binnen de buffer *

  nb. een jaar geldig om op te nemen

Inkoop vooraf

ca. 20/36 trajecten
90.000
 • 10% korting op alle trajecten, workshops en overigen binnnen de buffer *

  nb. een jaar geldig om op te nemen

Voor kleinere bedrijven, die al langer dan een jaar van onze diensten gebruik maken, kunnen wij een inkoop offerte maken vanaf € 30.000. Onder dit bedrag verwijzen wij naar onze gebruikelijke programma’s en tarieven.

TIP voor grotere bedrijven: subsidie duurzame inzetbaarheid voor bedrijven. Medio april 2024 komt er een nieuwe aanvraagronde! Het drempelbedrag voor subsidieaanvraag is 75.000 euro. Samen, met de hulp van ons en de overheid, versnellen we duurzame inzetbaarheid. 

Onze tarieven pagina

* uitgesloten voor korting zijn onze maatwerk diensten zoals de training voor (team)managers, coaching on the floor en het vitaliteitscentrum. Deze kunnen wel uit de inkoop buffer worden voldaan.