De VitaliteitsGroep steunt het CBF Erkende goed doel Stichting Topsport for Life

Sponsoring

Ziek zijn is net als topsport

Top Sport for Life is er voor begeleiding & onvergetelijke dagen voor mensen die nú met een ernstige ziekte leven

Nita van Vliet, mede-oprichter van

Stichting Topsport for Life

 

De stichting is ontzettend blij met De Vitaliteitsgroep als maatschappelijk partner. De activiteiten van beide organisaties hebben veel raakvlakken en het biedt voor de stichting ook mogelijkheden voor het vergroten van onze bekendheid en het verkrijgen van nieuwe relaties met sponsoren en donateurs.

De samenwerking krijgt vorm doordat de bij De Vitaliteitsgroep aangesloten coaches en therapeuten op vrijwillige basis gaan meewerken aan de activiteiten van Topsport for Life en door het uitdragen van de stichting in haar communicatie met haar klanten.

Pieter van Aalst, directeur van

De VitaliteitsGroep

 

Binnen onze organisatie richten wij ons op het ondersteunen van werknemers en werkgevers bij duurzame inzetbaarheid en het herstel na periodes van verhoogde stress of burn-out. Onze specialisatie ligt in het leveren van diensten aan zakelijke klanten.

Onze focus ligt op het empoweren van mensen, en het versterken van hun veerkracht.

Daarom zien we de samenwerking met Topsport for Life als een waardevolle toevoeging aan onze maatschappelijke doelstellingen. Topsport for Life deelt onze ambitie om mensen zo vitaal mogelijk te houden, zelfs in het leven met een ernstige ziekte.

 

Geneesmiddelen dragen vaak enkel maar bij aan het langer sterven. Topsport for Life zet zich daarentegen in om tijdens de laatste fase van het leven onvergetelijke dagen te creëren voor mensen die momenteel met een ernstige levensbedreigende ziekte leven.

Enkele actie van Topsport for Life

Topsport for Life organiseert met regelmaat plezierige groepsevenementen en ook reizen waar onze gasten, al dan niet samen met de directe naasten, heel veel positieve energie opdoen en gewoon even lekker kunnen genieten!

Soms krijgen wij van onze gasten de vraag of wij een bijzondere individuele wens of droom kunnen verwezenlijken. Alhoewel dit geen ‘kernactiviteit’ van ons is, zullen wij altijd kijken of wij dit voor elkaar kunnen krijgen.

De stichting heeft de beschikking over de 9-persoonsbus met invalidenlift. De bus wordt ingezet voor onze evenementen en voor vervoer tijdens de uitvoering van individuele droomwensen.

Doneer ook & maak mogelijk

Elke donatie, ongeacht de omvang, wordt zeer gewaardeerd.