Gratis en vrijblijvende intake

Wij zijn in Nederland uniek met ons in 2024 gelanceerde traject volgsysteem. Hierdoor hebben wij altijd up-to-date overzicht, kunnen intern alles op de voet volgen en kunnen wij leidinggevenden, hr, casemanagers en meer altijd tot waar de AVG dat toestaat van informatie voorzien.

Voordat we aan de slag gaan, starten we met een vrijblijvende intake. We willen begrijpen wat er precies speelt, welke behoeften er zijn en hoe wij kunnen bijdragen. Belangrijk is ook of er een goede klik is tussen de specialist die we inschakelen en de medewerker die hulp nodig heeft, en of de medewerker zelf ook achter onze ondersteuning staat.

Als je werknemer uitvalt (of dreigt uit te vallen) door verschillende klachten of als klachten het gevolg zijn van meerdere factoren, kan een (multidisciplinair) traject helpen. Voordat het traject begint, wordt altijd eerst een intake gehouden en vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld. Op basis van dit plan wordt een vervolgofferte opgesteld voor verdere begeleiding. Een traject omvat altijd diverse oplossingsgerichte interventies, fysiek en psychisch en er wordt gewerkt aan een verbeterde communicatie.

Na de intake plannen we doorgaans al een eerste vervolgafspraak, onder voorbehoud van een spoedig akkoord op onze offerte. Op deze manier willen we kostbare tijd besparen. Ons doel is immers om zowel het leed als de kosten voor zowel de medewerker als het bedrijf te verlagen.

Wat kost verzuim?

Uitgaande van een gemiddeld jaarinkomen in Nederland van € 36.500 (CPB, 2020). De loondoorbetaling bij ziekte is gemiddeld € 153 per dag. Daar komen nog extra verzuimkosten bij. Maak een eigen berekening: klik hier

Indicatie kosten verzuimende werknemer per dag:

  1. Loondoorbetaling: € 153
  2. Kosten vervanging: € 191
  3. Omzetverlies tijdens afwezigheid: € 43
  4. Kosten arbodienstverlening: € 10
  5. Interne verzuimbegeleiding: € 8

 

  • Totaal verzuimkosten: € 405 per dag / € 2.025 per week
  • Is het jaarinkomen van deze medewerker of manager hoger dan € 36.500 zijn ook de wekelijkse verzuimkosten hoger