1-op-1 coaching

Ervaar de transformatieve kracht van persoonlijke coaching op jouw vitaliteit en welzijn (of dat van je werknemer), met de deskundige ondersteuning van de VitaliteitsGroep.

coachen

Help, mijn medewerker is (bijna) burn-out

Als leidinggevende of werkgever heb jij het beste voor met jouw medewerkers. Dreigt er een van jouw medewerkers uit te vallen of zit diegene al thuis door bijvoorbeeld een burn-out? Dan helpen wij jou graag om de juiste stappen te zetten.

Wij ontlasten werkgevers van tijdrovende zorgen door het bieden van een alles-in-één oplossing. Met ons brede scala aan expertises is het zoeken naar individuele interventies overbodig, omdat we alles wat nodig is in huis hebben.

Klaar om de sprong naar succes te maken? Wij geloven dat uw bedrijf direct kan profiteren van onze capaciteiten – zonder wachttijden, directe impact.

coachen

Geen wachttijden

  • Wij nemen de aanvraag direct in behandeling en zullen binnen 24 uur contact opnemen met de betreffende medewerker voor een vrijblijvende intake.
  • Een goede connectie vinden wij erg belangrijk. Indien na de intake blijkt dat er geen klik is met de door ons ingeschakelde specialist, dan zal er binnen 24 uur een nieuwe intake worden gepland. 
  • Na akkoord op onze offerte starten wij zo snel mogelijk met de 1e sessie.
coachen

01

Persoonlijke aandacht en maatwerk

02

Geen tijdrovende werkgeverszorgen

03

Minder verzuim
en kosten

Enkele mogelijkheden voor coaching

Waar wij bij kunnen helpen.

Preventief coachen om erger te voorkomen. Neem jij je werk letterlijk en figuurlijk mee naar huis? Ben je in het weekend uitgeput? Loopt het thuis niet meer zoals je wilt of ben je gewoon te druk, maar weet je hierin geen uitweg te vinden? Heb je lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek-schouderpijn en/of slecht slapen? Wij bieden hulp. Er zal één op één coaching plaatsvinden om jou zo goed mogelijk te laten herstellen.

De moderne maatschappij vraagt veel van je , zeker als je gevoelig bent van aard. Staat er bijvoorbeeld een promotie op je te wachten? Dan is het van belang om mentaal gezond te blijven. Je zult dus actie moeten ondernemen. Als jij beter wordt met mensen onderling, dan word je simpelweg beter in het leven. Dan ervaar je minder stress, minder ruzies, minder gedoe.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het bedrijf waar je nu werkzaam bent of in overleg met je leidinggevende/hr een overstap maken? Heb jij ambitie en wil je jouw talenten benutten maar weet je niet goed wat het beste bij je past? Of wil je een andere kant op ontwikkelen in jouw loopbaan en lijkt het jou goed om met iemand te sparren over jouw opties?

Een baan in het buitenland klinkt aantrekkelijk, het internationale leven lokt. Cultuurverschillen zijn een ernstig onderschatte factor voor hen die internationaal werken. Expats ervaren wel de cultuurverschillen maar (h)erkennen ze niet als zodanig.

Dat je je cultuur niet even terzijde kunt schuiven en vanuit een andere cultuur kunt leven en denken, blijkt uit het feit dat je cultuur een onderdeel is geworden van jezelf: hoe je denkt, handelt en voelt. Problemen op de werkvloer ontstaan dan ook snel.

Rouwverwerking is de manier waarop iemand na een ingrijpende verdrietige ervaring tot rust probeert te komen. Dit proces kan optreden bij het verlies van een baan, een geliefde, een woning, ouders of kinderen of een wedstrijd.

Het verzuimcijfer is de graadmeter voor de bedrijfsconditie. Huis- en bedrijfsartsen schrijven een uitgevallen werknemer soms voor ‘eens even uit te rusten’. Hoewel dat een waardevol advies lijkt (voor korte tijd), neemt de kans op langdurig verzuim hierdoor juist toe. Hoe langer iemand uit het arbeidsproces is, hoe moeilijker het wordt om terug te keren op de werkvloer. Wij staan graag voor je klaar om dit verzuimcijfer zo laag mogelijk te houden.

Denk hierbij onder meer aan: voedingspatronen, overgewicht, doelen stellen, motivatie vasthouden en meer. Wij hebben door het hele land specialisten die hierbij kunnen helpen.

Hoe ga ik om met een naaste die een burn-out heeft? Het is niet altijd makkelijk om dichtbij een persoon met een burn-out te leven, maar jouw hulp is wel erg belangrijk. Zo kun je burn-out symptomen herkennen en eventueel helpen bij het creëren van ontspanning. Wie helpen jou (familielid, partner, vriend(in) of collega) om jouw naaste te ondersteunen.

Vaste programma's

Ontdek wie we zijn en wat we doen bij de VitaliteitsGroep

QuickFit

Burn-out (All-in)

Executive

Post COVID

Re-integratie versneller

Letselschade revalidatie

Interesse?

Wil je de vitaliteit en het welzijn van jouw werknemers verbeteren en zo de prestaties van jouw organisatie verhogen? Neem dan vandaag nog contact op met de VitaliteitsGroep en ontdek welke persoonlijke coaching het best bij jou past! Of vraag gelijk een intake aan voor een overspannen werknemer.

Bekijk ons team

Tessa Snoek

Hoorn

Roland Gijsel

Goirle

Loes Antonius

Tilburg

Klant reviews