Duurzame Verandering

Tijdens deze workshop bieden wij jou handvatten voor moeilijke veranderingen en opstakels
Voor teams & medewerkers
Deze workshop is voor iedereen die effectief nieuwe gewoontepatronen wil creëren en bestendigen.

Waarom?

Organisaties

Als je een positieve verandering in je leven wilt maken, zoals een gezondere levensstijl aannemen of een nieuwe vaardigheid ontwikkelen, dan is het tijd om controle te nemen over je gewoonten. Door slechte gewoonten te doorbreken en nieuwe, positieve gewoonten te creëren, kun je de meester worden van je eigen leven en je doelen bereiken.

Deze workshop is ontworpen om je te helpen de complexiteiten van gewoonte-ontwikkeling te begrijpen en je praktische tools en strategieën te bieden om blijvende veranderingen aan te brengen.

Gedragsverandering

Heb je het gevoel dat je de laatste tijd moeite hebt om bij te blijven met de nieuwe gewoonten die je probeert te ontwikkelen, ondanks het feit dat je alle intenties hebt om ze vol te houden? Veel mensen staan voor deze uitdaging als ze proberen een langdurige verandering in hun gewoonten en gedragingen aan te brengen.

De reden is dat mensen misschien wel de beste bedoelingen en motivaties hebben om nieuwe gewoonten te starten, maar ze missen mogelijk de nodige kennis en strategieën om die veranderingen vast te houden.

Wat levert het op?

In deze workshop zullen we je begeleiden door 6 gouden regels die je zullen helpen bij het maken van duurzame veranderingen. Deze regels helpen je bij het identificeren van de kernmotivatoren voor succesvolle gewoonte verandering, leren hoe je realistische doelen kunt stellen en bieden je een reeks nuttige strategieën om obstakels te overwinnen die onderweg kunnen ontstaan. Aan het einde van de workshop ben je goed uitgerust om elke gewoonte uitdaging aan te gaan die op je pad komt!

Hoogtepunten

duurzaam

Motivatievormen

Wij begrijpen dat het veranderen van gewoonten een moeilijke en ontmoedigende taak kan zijn, maar we geloven dat met de juiste ondersteuning en begeleiding iedereen kan leren effectieve nieuwe gewoonten te creëren en te onderhouden.

duurzaam

Positieve benaderingen

Het is belangrijk om een duidelijk begrip te hebben van hoe jouw omgeving en relaties een significante invloed kunnen hebben op jouw gedrag. Door de tijd te nemen om deze factoren te reflecteren, kun je een beter bewustzijn ontwikkelen van hoe zij invloed hebben op jouw gedachten, gevoelens, reacties, en acties. Eenmaal begrijpend hiervan, ben je beter uitgerust om positieve benaderingen te ontwikkelen om jouw gedrag te managen en volledig bezig te zijn met de wereld om je heen.

Wat neem je mee

Je bent klaar bent om je leven naar een hoger niveau te tillen en de beste versie van jezelf te worden.

Met tijd en inspanning kun je de vaardigheden en inzichten ontwikkelen die nodig zijn om de uitdagingen van het leven met meer gemak en vertrouwen aan te gaan.

 • Verken diverse motivatievormen en hun voordelen en nadelen. Versterk je innerlijke drijfveren via geleide visualisatie.
 • Leer hoe op maat gemaakte rituelen nieuwe gewoontes verankeren en je kans op succes vergroten.
 • Begrijp hoe omgeving en relaties je gedrag beïnvloeden en ontdek positieve benaderingen.
 • Ontdek hoe gedachten je gedrag beïnvloeden en leer aanpassingen voor gewenste veranderingen.
 • Realistische Verwachtingen: Leer realistische doelen te stellen

Belofte

Deze workshop geeft je praktische inzichten en concrete
tools om je brein te begrijpen en te sturen, zodat je
effectief en zelfverzekerd nieuwe gewoontepatronen kunt
creëren en bestendigen.

Wie is onze facilitator

Heleen is een zeer gekwalificeerde bewegingswetenschapper met meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van diverse vitaliteitstrajecten, coachsessies en workshops. Haar ambitie is het werkelijk verschil maken en het stimuleren van zowel de fysieke als mentale kracht van haar cliënten. Door middel van haar aanpak worden automatische strategieën die in het verleden niet werkten vervangen door bewuste keuzes die ontstaan vanuit een plaats van zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering. Als je met Heleen werkt, kunt je erop vertrouwen dat zij jou in je kracht zal laten staan en jouw persoonlijke potentieel zal ontketenen. Haar missie is om te helpen je leven te verrijken door middel van het ontwikkelen van een sterk fysiek en mentaal fundament.
Heleen Schenk
 • Max 12 personen (1 trainer) € 1.250
 • Max 25 personen (2 trainers) € 1.950
 • Grotere groepen op aanvraag

  Excl. 21% btw
  Locatie: nader te bepalen,
  Locatie- en cateringkosten voor eigen rekening

Optioneel

  In navolging op deze workshop zou een van onze teambuilding workshops, bijvoorbeeld “Versterk je Veerkracht” een goede optie zijn.