Sterk en Stabiel

Power up your Mind – door mindset, verbinden, bewustwording en (h)erkennen nemen wij je mee in een ca. 3 uur durende interactieve workshop.
Voor teams & medewerkers
Iedereen die de stabiliteit van zichzelf en hun organisatie wil versterken en langdurig verzuim wil voorkomen. 

Waarom?

Organisaties

Veel organisaties en hun medewerkers staan onder druk en de cijfers van langdurig verzuim schieten omhoog. Om dit te voorkomen is het voor het management en HR in organisaties van groot belang om stress-signalen vroegtijdig te (h)erkennen en snel te kunnen anticiperen.

Door de stabiliteit binnen organisaties te versterken, te weten waar je op moet letten en hoe je kan helpen, kan je langdurig verzuim tegengaan en het werkgeluk van medewerkers vergroten.

Vroegtijdig (h)erkennen van signalen

Het aangaan van een gesprek kan heel veel leed, productiviteitsverlies en kosten besparen.

Deze interactieve workshop van drie uur, die na een inspirerende introductie is gevuld met korte oefeningen, stellingen en meer, heeft als doel inzichten te krijgen. Over focus van gedachten, oordeelloos verbinden, keuzes maken, bewustwording van “waar sta ik nu”, veranderen en vernieuwen met impact.

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in de fases voorafgaand aan overspannenheid en burn-out en tools om verantwoording te nemen voor jezelf en de ander.

Je krijgt tips over hoe om te gaan met een medewerker die veel stress ervaart, hoe we oordeelloos kunnen verbinden en vragen stellen. Waar sta je nu en is er de noodzaak dingen anders aan te pakken? Hoe maak je het bespreekbaar en ervaar je dat je niet alleen staat, sneller kan anticiperen met als resultaat lager verzuim.

Hoogtepunten

over de streep

Over de streep

Wij trekken jou over de streep. Diverse vraagstellingen komen aan bod die jou of je collega's herkennen.

Verantwoording nemen

Je doet deze workshop samen en leert dan ook van elkaar wat ieder nodig heeft.

Wat neem je mee

Wat je tijdens deze interactieve workshop aan inzichten, ervaringen en tools meekrijgt ga jij zeker meteen gebruiken.

 • Inzichten over gedachtenfocus
 • inzicht in de fases voorafgaand aan overspannenheid en burn-out
 • Oordeelloos verbinden
 • Effectief keuzes maken
 • Bewustwording van je huidige situatie
 • Veranderen en vernieuwen met impact
 • Tools voor verantwoordelijkheid nemen
 • Omgaan met een medewerker/collega die veel stress ervaart
 • Hoe maak je het bespreekbaar

Belofte

Deze veel ingezette workshop belooft wat en dat komen wij dan ook na. Na deze interactieve workshop van ca. drie uur heb je nieuwe inzichten, direct toepasbare tools en vaardigheden om stress en langdurig verzuim effectief aan te pakken en te voorkomen. Je weet beter hoe je een open dialoog stimuleert en samen voor een gezondere en productievere werkomgeving zorgt.

Wie zijn onze primaire facilitators

Meerdere van onze specialisten geven deze workshop.

Onze primaire trainster voor deze workshop is Mariëlle. Ze heeft haar sporen verdiend in het verzorgen van workshops en trainingen in verschillende sectoren en is daardoor goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Mariëlle staat bekend om haar betrokkenheid en haar interactieve trainingsmethoden, waardoor de deelnemers geïnspireerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Ze is altijd bereid om vragen te beantwoorden en feedback te geven, en streeft ernaar om een veilige en positieve leeromgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Kortom, met Mariëlle als trainer bent u verzekerd van een boeiende en waardevolle workshop ervaring.
Mariëlle Hoogenbosch
Linda is een zeer bekwaam en veelzijdig persoon, die een schat aan expertise en ervaring meebrengt naar haar functie als sales-executive bij de VitaliteitsGroep. Naast haar primaire verantwoordelijkheden is Linda ook diep betrokken bij onze herstelprogramma's en -workshops, waarbij zij optreedt als specialist en trainer. Met meer dan 20 jaar ervaring is zij bijzonder gekwalificeerd om deze workshops te faciliteren en waardevolle inzichten en begeleiding te bieden. Dankzij haar passie voor gezondheid en welzijn kan Linda anderen inspireren en motiveren om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen, en haar toewijding en inzet voor haar werk zijn werkelijk ongeëvenaard.
Linda Graafland
 • Max 12 personen (1 trainer) € 1.250
 • Max 25 personen (1 trainer + 1 co-trainer) € 1.950
 • Grotere groepen op aanvraag

  Excl. 21% btw
  Locatie: nader te bepalen,
  Locatie- en cateringkosten voor eigen rekening

Optioneel

  In navolging op deze workshop zou een van onze teambuilding workshops, bijvoorbeeld “De Wim Hof Verrijkingsdag(en)” een goede optie zijn.