Sterk in je werk

Breek het ijs met de Wim Hof methode en werk als team aan een gezonde mindset tijdens deze tweedaagse teambuilding workshop
Voor teams & medewerkers
Om meer zelfvertrouwen te krijgen in het beheersen van vitaliteit en mentale weerbaarheid

Waarom, en wat kun je verwachten.

Zelfontdekking

Dit programma is ontworpen om je teamleden mee te nemen op een buitengewone reis naar zelfontdekking en teamverbinding. We starten met de krachtige technieken van Wim Hof, de "iceman", om je team een energieboost te geven. Dit helpt hen om vervolgens meer zelfvertrouwen te krijgen in het beheersen van hun vitaliteit en mentale weerbaarheid.

Dag 1

Ontwikkel meer vitaliteit en zelfvertrouwen, en ontdek een gezonde en gelukkige levensstijl met Wim Hof. Ga voorbij je beperkingen en ontdek nieuwe avonturen met meer opwinding en doel. Leer technieken die niet alleen jou, maar ook je team ten goede zullen komen. Zet nu de eerste stap naar een vervullend leven.

Dag 2

De dag begint met een diepgaande verkenning van de kracht van gedachten. Vervolgens wordt ingegaan op het begrijpen van de persoonlijke invloedssfeer in stressvolle situaties, evenals op strategieën om stress effectief te beheersen. Tot slot wordt de focus gelegd op het identificeren van teamwaarden en het optimaliseren van de samenwerking binnen een team.

Hoogtepunten

ijsbad

Het ijsbad in

Gezamenlijk trotseren jullie de kou en delen jullie de ervaring van het ijsbad op de eerste dag van deze tweedaagse workshop. Dit verenigt jullie in het streven naar zelfverbetering en het gezamenlijk scheppen van een sterke band.

Zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Mentale vitaliteit is essentieel voor organisaties. Stress en burn-out zijn grote oorzaken van verzuim. Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden in een vitaliteitsbeleid.

Wat neem je mee

Buiten een mooie, leuke herinnering waar jullie samen op terug kunnen kijken, nemen jullie ook nieuwe methodes voor samenwerking en groei mee. Jullie hebben ervaring opgedaan met stress en hoe je dit beter kan beheersen. Bovendien hebben jullie nu duidelijkheid over individuele waarden en teamwaarden, wat jullie helpt om beter samen te werken en te floreren

 • Plezierige teamuitdagingen
 • Ervaring met stress en beheersing
 • Zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
 • Praktische toepassing van nieuwe vaardigheden
 • Duidelijkheid over individuele en teamwaarden

 

         Elke deelnemer ontvangt een digitale versie van de Adembijbel om alles over de Wim Hof-methode te leren en verder te verkennen.

Belofte

Dit unieke teambuildingprogramma biedt niet alleen plezier en indrukwekkende ervaringen, maar ook praktische tools voor zelfontwikkeling en betere teamprestaties.

Wie zijn de facilitators

Robbie is een gecertificeerd instructeur van de Wim Hof Methode en heeft meer dan 15 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hij is ook al enkele jaren actief als ademhalingsspecialist en heeft het vermogen om zijn kennis over te dragen op anderen gedurende de Wim Hof workshop. Deze workshop is niet alleen informatief, maar biedt ook verheldering over de technieken van deze methode. Bovendien is Robbie in staat om de workshop op een leuke manier te presenteren, waardoor het nog meer aantrekkingskracht heeft en waardoor de deelnemers van begin tot eind geboeid blijven. De Wim Hof workshop van Robbie is dus de ideale manier om de Wim Hof Methode te leren en het is een geweldige kans om te leren van een ervaren en deskundige instructeur. Een bijzonder leuke dag met jouw team is absoluut gegarandeerd.
Robbie de Jong
Anne=corinne Boulan
Anne-Corinne is een gepassioneerde coach die een breed scala aan vaardigheden en expertise heeft ontwikkeld in haar professionele carrière. Ze heeft met succes een uitgebreide opleiding gevolgd tot coach en is ook een gecertificeerd NLP practitionar, trainer en psychodynamisch therapeut. Haar bewonderenswaardige toewijding om te begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, is wat haar motiveert om elke dag de beste versie van zichzelf te zijn en zo anderen te helpen. Anne-Corinne heeft geleerd dat haar kracht en passie ligt bij het begeleiden van anderen in hun persoonlijke groei- en ontwikkelingsproces. Met haar combinatie van professionele opleidingen en persoonlijke ervaringen is Anne-Corinne de ideale coach en trainster voor iedereen die op zoek is naar meer plezier en balans in het leven.
Anne-Corinne Boulan
 • De 2-daagse workshop (2 trainers / 2 dagen) €5.350
 • Enkel de Wim Hof ervaring (enkel dag 1 / 1 trainer) €2.025
 • Meer maatwerk op aanvraag

  Exclusief 21% btw
  Locatie: nader te bepalen,
  Locatie- en cateringkosten voor eigen rekening

Optioneel

  In navolging op deze workshop zou onze andere workshop met fysieke oefeningen, “Stress Loslaten met TRE®“, een goede optie zijn.