Weet wat je eet

In deze workshop inclusief proeverij en een eventuele lunch, leer je hoe je in kleine stappen je voedingspatroon en daarbij je gezondheid kunt verbeteren. Hoe haal je meer energie uit je voeding en welke voeding kost juist energie.
Voor teams & medewerkers
Hebben jullie vitaliteit en de algehele gezondheid van alle medewerkers hoog staan?

Waarom?

Organisaties

In deze interactieve workshop, inclusief proeverij met gezonde tussendoortjes, leren de medewerkers hoe zij in kleine stappen hun voedingspatroon en daarbij hun gezondheid kunnen verbeteren. Daarbij krijgen zij aanvullende informatie mee zoals de theorie achter hoe je patronen van ongezond eten kunt doorbreken.

Een gezond lichaam kan beter tegen stress en ook meer aan. Op en top preventief en leuk.

Verbeter het voedingspatroon

Er wordt diep in de materie gedoken en iedereen gaat tijdens deze workshop ook zelf aan de slag.

Het gaat niet alleen over suiker en vet en afvallen en aankomen. Het gaat over je totale welzijn en hoe je zowel je mentale als fysieke gezondheid kunt optimaliseren met voeding en voedingsstoffen waardoor je preventief aan je gezondheid werkt.

Gezonde voeding kan ziekte en uitval vaak voorkomen, of ervoor zorgen dat iemand juist sneller herstelt bij ziekte.

Wat levert het op?

Een bijzonder smaakvol teamuitje.

Naast mooie nieuwe recepten en de proeverij wordt iedereen geïnspireerd om beter om te gaan met voeding. Leuke en gezonde recepten zullen de ronde doen binnen de organisatie.

De medewerkers zullen zich door een gezondere levensstijl beter gaan voelen en dat heeft weer zijn neerslag op de organisatie.

Hoogtepunten

Energiegevers en doorbreek patronen

> Leer hoe je meer energie uit voeding haalt en welke voeding juist energie kost
> Geniet van gezonde, zelfgemaakte tussendoortjes zoals bananenbrood, tomaatcappuccino en fruitsalade
> Doorbreek je automatische piloot

Het is niet alleen belangrijk om te leren hoe je een gezond voedingsplan start, maar ook hoe je het kunt volhouden, zodat je op de lange termijn op weg kunt blijven naar een betere gezondheid en vitaliteit.

Waarom je dit zou willen

Voor iedereen die wel eens stress ervaart, of vage klachten ervaart als slapeloosheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, hoofdpijn, gewichtsproblematiek, hormonale klachten, darmklachten etc. Of zich herkennen in het welbekende middagdipje.

Door op deze manier voor onszelf te zorgen, zijn we beter in staat om de uitdagingen van het leven aan te gaan en te genieten van alle vreugde en ervaringen die het te bieden heeft. Investeer dus vandaag in je gezondheid en geluk!

Wat neem je mee

Wat je tijdens deze interactieve workshop gaat meenemen is aan iedereen zelf. Wat is jouw drive, wat is jouw motivatie om een gezondere levensstijl aan te gaan.

Met de tools en inzichten die je uit deze workshop opdoet, ben je in staat om concrete stappen te zetten richting een gezondere, meer vervullende levensstijl die op de lange termijn voor jou voordelig zal zijn. Onthoud dat jouw lichaam onvervangbaar is, dus het is belangrijk om het met de liefde en zorg te behandelen die het verdient.

Belofte

Deze workshop geeft je op een praktische en interactieve manier inzicht in de zin en onzin van gezond eten en welke voeding echt bijdraagt aan je gezondheid en niet onbelangrijk… je geluksgevoel!

Wie is onze primaire facilitator

“Gebruik voeding als je medicijn” is het slogan van coach en trainer Mariëlle Hoogenbosch. In de afgelopen jaren heeft zij al honderden mensen begeleid met lichamelijke en mentale klachten, waarbij ze met de juiste voeding(stoffen) enorm veel resultaten zag. Daarnaast zijn er in haar praktijk al heel wat kilootjes achtergelaten. Mariëlle staat bekend om haar interactieve en betrokken trainingsstijl, waardoor deelnemers het beste uit zichzelf halen. Ze heeft al meer dan 100 workshops gegeven.
Mariëlle Hoogenbosch

Inclusief proeverij met gezonde tussendoortjes

 • Max 18 personen (1 trainer) €1.475
 • Max 18 personen (1 trainers) incl. gezonde lunch €1.850
 • Grotere groepen op aanvraag

  Excl 21% btw
  Tijsduur: dagdeel ca. 2 1/2 uur
  Locatie: nader te bepalen,
  Locatiekosten: voor eigen rekening

Optioneel

  In navolging op deze workshop zou een van onze teambuilding workshops, bijvoorbeeld “Sterk en Stabiel” een goede optie zijn.