Ons avontuur begon in de zomer van 2023 met een zoektocht naar de perfecte coaching software voor onze organisatie, en dit jaar zijn we eindelijk gestart!

Wat het extra bijzonder maakt? We konden simpelweg geen geschikte software vinden, dus hebben we de handen uit de mouwen gestoken, samen met de ontwikkelaars flink gesleuteld aan de structuur en intern aan de inrichting. Na maanden hard werken staat het nu als een huis.

Wij zijn supertrots en absolute voorloper in coachland met deze gemaakte stap. “Daar word je beter van”

Waarom was deze stap zo cruciaal en boeiend voor ons? Als VitaliteitsGroep organisatie streven we ernaar om altijd zo maximaal mogelijk op de hoogte te zijn. We willen op elk moment weten hoe het ervoor staat en snel kunnen inspringen indien nodig. Het nauwgezet volgen en monitoren van trajecten is voor ons en onze groei essentieel.

Bovendien wilden we bij grotere organisaties de mogelijkheid bieden aan managers, leidinggevenden en HR-medewerkers om indien gewenst procesmatig mee te kijken in een traject. Naast onze gebruikelijke reguliere updates was het aanbieden van een actuele status, verbeterde informatievoorziening en het kunnen volgen waar het traject zich in de looptijd bevind een langgekoesterde wens die nu werkelijkheid is geworden.

Deze nieuwe stap heeft ons op het hoogst haalbare niveau van informatieverstrekking gebracht voor onze klanten. Is jouw organisatie ook klaar voor een verbeterde communicatie in trajecten, iets wat wij nu vaak zien ontbreken?

Laten we samen de mogelijkheden ontdekken en de communicatie naar een nieuw en optimaal niveau tillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *