088 - 2010 500Email contact
83%
herstelt binnen de 90/100 dagen
93%
beveelt ons aan

Samenwerkingen & Partners

Providerboog

Naast onze aangesloten coaches, regisseurs en trainers werken wij samen met diverse externe partijen

‘Wij weten als geen ander dat wij Nederlanders verder komen door samen te werken’

Als je als coach alleen werkt denken wij dat je de cliënt niet centraal zet. Je kan simpelweg niet alles alleen weten en doen. Voor de VitaliteitsGroep als de overkoepelende organisatie is dat niet anders als je bedrijven centraal wilt zetten. 

Met alle aangesloten coaches hebben wij al een enorme expertise in huis. Daarnaast werken we samen met externe partijen. We doen er alles aan om te waarborgen dat wij individuele werknemers of de organisatie als geheel op een succesvolle manier kunnen begeleiden.

Uw succes is ons succes.

Onze providerboog

Wij werken graag samen met

Amplio Verzuim Experts

Als werkgever heeft u een of meerdere inkomensverzekeringen afgesloten. Onderdeel hiervan is dat u gebruik kunt maken van de diensten van Amplio. Amplio verzuim experts is uw verzuimadviseur en helpt bij al uw vragen over verzuimbeleid, ziekte of re-integratie van een (arbeidsongeschikte) medewerker en duurzame inzetbaarheid.

> Amplio over De VitaliteitsGroep <

fitsurance

Fitsurance

Persoonlijke gezondheid gemakkelijk gemaakt!

Wij geven inzicht in de individuele gezondheid . Met onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak maken we een datagedreven analyse van uw gezondheid. Deze gegevens worden vertaald naar een persoonlijk gezondheidsadvies , op maat van het individu. Wij helpen consumenten, organisaties en zorgprofessionals.

We hebben verschillende Health Checks en gepersonaliseerde leefstijlinterventies. Neem de controle over uw gezondheid terug en geniet nu van een gezond en gelukkig leven!

preventned

Preventned

Een resultaatgerichte aanpak is het begin. 

Uiteindelijke interventies worden verzorgd door de VitaliteitsGroep echter het professioneel in kaart brengen van de organisatie en de haperingen vraagt een speciale professie.

Preventned heeft in de afgelopen jaren een succesvolle aanpak ontwikkeld voor het verhogen van zowel het rendement als het geluk in een organisatie. Ze noemen det “het de waarde van geluk.” Om geluk te kunnen realiseren binnen uw organisatie is voor de VitaliteitsGroep een voorbereiding in samenwerking met PreventNed belangrijk binnen grotere organisaties.  Weten waar de schoen wringt

schepop advies

Van de Schepop Advies

Duurzame inzetbaarheid is voor zowel de werkgever als voor de werknemer aantrekkelijk. Een werkgever moet in een tijd van krapte op de arbeidsmarkt en toenemende concurrentie extra moeite doen om werknemers binnenboord te houden. Ook is het van belang om werknemers die langer door moeten werken, fit en productief te houden. Om verlies van waardevolle kennis en ervaring door de uittreding van een grote groep ouderen tegen te gaan, en om productiekracht te behouden, worden werknemers bovendien gestimuleerd om langer door te werken en ontmoedigd om voortijdig uit te treden.

De werknemer moet in zichzelf investeren om aantrekkelijk te blijven voor werkgevers en op de snel veranderende arbeidsmarkt in te kunnen spelen. Duurzame inzetbaarheid richt zich vaak op gezondheid, vitaliteit, motivatie, betrokkenheid en ontwikkeling. Van de Schepop Advies kan u hierin bijstaan.

assist verzuim

Assist Verzuim

Assist Verzuim is een gecertificeerde Arbodienst en biedt innovatieve oplossingen bij arbeidsongeschiktheid. Wij kunnen werkgevers ondersteunen gedurende de eerste 2 jaar verzuim, de Ziektewet en WIA uitvoering, ook bieden wij een 12-jaars (begeleidings) propositie aan. Maar ook bij preventie, verzuim, vitaliteits-, gezondheids- en HR-management zijn wij partner voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn werkgevers, inkomensverzekeraars én volmachtkantoren.

woosh5

Woosh5

Woosh5 is een online platform voor het opbouwen van veerkracht. Het is ontworpen voor individuele gebruikers, maar ook voor de organisaties waarin zij werken.

Door middel van vernuftige analysemethodes hebben organisaties kristalhelder inzicht in het effect op teams en de organisatie als geheel, terwijl de vertrouwelijkheid van de werknemers gewaarborgd blijft, zodat zij openhartig en eerlijk kunnen zijn. Gedurende het hele programma worden er verschillende aspecten gemeten, waardoor precies duidelijk wordt hoe en waarom Woosh5 werkt voor de organisatie, en productiviteit, efficiency en innovatie toenemen.

WOOSH5 helpt je deze resultaten te behalen met behulp van bewezen online oefeningen en e-coaching

Korte uitleg (20 min film)

mosaics

Mosaics

Het alternatief voor uw verzuimverzekering: de Mosaics Methode

Volgens ons kan de aanpak van verzuim en het ondersteunen van ondernemers beter. Daarom hebben wij de Mosaics Methode ontwikkeld. Hierbij sluit u geen verzuimverzekering af maar draagt u samen met andere MKB-ondernemers de risico’s bij ziekte van een of meer van uw medewerkers. U staat niet langer alleen bij verzuim.

  • Het concept in 2 minuten verteld: klik hier
aevitae

Aevitae

Verzekeraars worden alsmaar groter en minder flexibel. Het lijkt steeds meer om de cijfertjes te draaien… terwijl we bij Aevitae geloven dat verzekeren nou juist om mensen gaat!

Aevitae werkt samen met gerenommeerde verzekeraars. Naast het als intermediair functioneren voor verzekeraars heeft Aevitae een aantal volmachten alwaar zij specifieke voorzieningen kan onderbrengen. Met de volmachtgever worden afspraken gemaakt over de wijze waarop de administratie wordt gevoerd. Aevitae kan hierdoor sneller en adequater reageren met haar eigen administratiesystemen.

Daarom willen wij de dingen ‘net aeven anders’ doen. Wij zijn er voor u, niet andersom. Wij willen met u meedenken. Niet alleen over welke verzekering het beste bij u past, maar bijvoorbeeld ook over hoe u op een leuke manier gezond en fit blijft.

ispe

I.S.P.E. "De AVG specialisten"

Vanaf 2022 zijn wij m.b.t. de AVG gaan samenwerken met ISPE.

Wij verwerken veel gevoelige persoonsgegevens waarbij het belangrijk is dat wat en hoe wij dit verwerken 100% waterdicht gebeurt.

Om de absolute nr. 1 coachorganisatie op ons vakgebied van Nederland te kunnen zijn kijken wij tot in de kleinste details naar optimalisatie van onze kwaliteit. Om die reden werken wij dan ook samen met dé professionals op het gebied van de AVG, ISPE.

Heb jij/hebben jullie de AVG op orde, waar moet je rekening mee houden. Tip: bekijk dit korte filmpje

Ga naar de website van I.S.P.E
recharge pyramid

The Recharge Pyramid

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, ontwikkelde Mieke Roovers de Recharge Pyramid: een piramidevormige tent waar je met behulp van VR, kleur, geur en muziek tot rust komt.

Artikel: BN-DeStem

kobadix

KoBaDix

De Van Eekhout Groep & KoBaDix staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Samen met u bekijken wij hoe vitaal uw organisatie is om u een vooruitzicht te geven richting de toekomst.

Onze hoogopgeleide specialisten Duurzame Inzetbaarheid zijn allemaal RADI ©-gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd van adviseurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Door de samenwerking met onze andere specialisten op het gebied van Employee Benefits, Pensioen Consultancy, en Risk Management zijn wij in staat u te voorzien van het best passende advies op basis van de laatste kennis.

Wij communiceren helder en streven naar een duurzame en open relatie. ‘Service’ is niet alleen een woord, het staat voor onze aanpak en klantgerichtheid. Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor een integer advies bij ons terecht.

sammen

Sammen

Sammen is dé partner voor financiële problemen op de werkvloer.

Sammen is er voor werkgevers die te maken hebben met medewerkers met financiële zorgen/problemen en biedt een complete aanpak op het gebied van financiële coaching van medewerkers. Sammen ondersteunt werkgevers bij het opstellen van beleid, preventie en de inzet van middelen zoals training en individuele financiële coaching.

Door het incidentele karakter en de complexe problematiek rondom financiële zaken van een medewerker, is de benodigde expertise bij werkgevers veelal onvoldoende aanwezig. Sammen is uw specialist op dit gebied. Met als doel de werkgever te ontzorgen, heeft Sammen alle expertise in huis om medewerkers met financiële problemen goed te begeleiden.

Meer informatie – KLIK HIER

overstap

De Overstap

De Overstap is een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie, advies, coaching en bemiddeling. Zij bieden professionele, resultaatgerichte en flexibele ondersteuning, voor mensen die begeleiding of ondersteuning nodig hebben ter verbetering van de zelfredzaamheid op alle levensgebieden.

De professionele grondhouding is ontzorgend en toegankelijk voor iedereen. Zij bieden ondersteuning, deskundigheid en vertrouwen op een wijze zoals zij die zelf ook zouden willen ontvangen.

Hun dienstverlening kenmerkt zich door een pragmatische, innovatieve en resultaatgerichte aanpak waarbij een grote mate van betrokkenheid centraal staat.

De ambitie is de toonaangevende specialist te zijn in arbeidsre-integratie, coaching, duurzame inzetbaarheid en ambulante begeleiding binnen Oost-Nederland.

De Overstap heeft eigen coaches aangeloten bij de VitaliteitsGroep die meedraaien in onze programma’s.

Arbeidsmediators

Dé Arbeidsmediators

Dé Arbeidsmediators zijn dé specialist in het snel oplossen of voorkómen van arbeidsconflicten.

Zij begeleiden u deskundig, snel en effectief naar een duurzame en door alle partijen gedragen oplossing in verschillende arbeidsgerelateerde situaties.

Coaches van De VitaliteitsGroep komen met enige regelmaat, tijdens coachingtrajecten, in situaties waarbij mediation wenselijk is of kan zijn. Deze samenwerking biedt alle partijen een zachte oplossing om ieder conflict aan te pakken en/of op te lossen.

Let op: We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website gebruikt gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. meer informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Onze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten