Letselschade revalidatie

Onderdeel van: herstelprogramma’s 1-op-1 coachen

Duurzaam herstel

Bij de VitaliteitsGroep begrijpen we dat mensen dagelijks te maken kunnen krijgen met bedrijfs- of verkeersongevallen, medische fouten en andere vormen van onrechtmatige daden. Ons letselschade revalidatieprogramma biedt de oplossing voor mensen die te maken hebben met aanhoudende klachten op fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel vlak. 

We geloven in de kracht van samenwerking en ons motto is dan ook: “Daar word je beter van”. We hanteren een all-win principe gericht op het welzijn van ieder individu, of dat nu een bedrijf, organisatie of gezin is. 

Door verder te gaan dan alleen het aanreiken van inzichten en tools, zijn we betrokken en toegewijd om de cliënt te helpen. Niet alleen de cliënt zelf, maar ook de dierbaren rondom de cliënt voelen zich gesteund wanneer ze ervaren dat hun naaste snel herstelt. Bovendien profiteren werkgevers en verzekeraars van ons programma omdat zij minder lang worden geconfronteerd met langdurig verzuim, wat kosten bespaart.

Wat maakt ons anders?

Geen wachttijden. Binnen 24 uur eerste contact met cliënt.

Intensieve begeleiding. Er zullen meerdere sessies per week plaatsvinden.

Multidisciplinaire aanpak. Alle beschikbare methoden en therapieën worden ingezet voor duurzaam herstel. Dit door ons team met meer dan 200 specialismen.

Cliëntentrajecten worden opgevolgd met behoud van snelheid en procesbewaking.

Terug-naar-werk begeleiding (re-integratie naar werk of activiteiten in de thuissituatie).

Het stappenplan

Rust en ontspanning

We begeleiden de medewerker bij het volgen van een gezonde leefstijl zodat er ruimte in lijf en geest komt.

Onderzoeken en activering

Wat maakt dat cliënt niet autonoom verder kan? Onderzoeken en stabiliseren van de problematiek om in de toekomst autonoom te kunnen functioneren.

Transformeren

De cliënt krijgt tools en handvatten om in zijn/haar kracht te staan en in staat is de juiste keuzes te maken in werk en privé.  

Duurzaam herstel

Re-integratie naar werk, of activiteiten in de thuissituatie.

Borgen en het volgen van het nieuwe aangeleerde gedrag.

Klant reviews

Tevreden opdrachtgevers