Executive

Onderdeel van: herstelprogramma’s 1-op-1 coachen

Succesvol leiderschap

Executives, zoals topmanagers, bestuurders en directeuren, dragen zware verantwoordelijkheden, vooral in deze uitdagende tijden. De mentale gesteldheid van een executive kan invloed hebben op het succes aan de top, en steeds meer executives kiezen ervoor om zich te laten coachen door specialisten. Executive coaching richt zich niet alleen op het welzijn van de overspannen werkgever, maar ook op het versterken van leiderschap.

Het VG-Executive Coachteam beschikt over absolute top-experts die zich richten op het welzijn van de manager/board member en maken gebruik van geavanceerde hulpmiddelen. 

De problemen waarmee executives worstelen, zoals stress, hebben effect op de organisatie die ze leiden, en daarom biedt het VG-Executive Coachteam waar nodig of wenselijk een trans-disciplinaire dekking met behulp van verzuimspecialisten, organisatieadviseurs en partners.

Overspannen werkgever?

De VG-Executive Specialist speelt een cruciale rol in het begeleiden van het (burn-out) proces van de betreffende manager of board member. Met de goedkeuring van de executive, onderhoudt deze specialist contact met verschillende belanghebbenden, waaronder bestuurders, de bedrijfsarts en andere relevante partijen.

De begeleiding is gericht op het bevorderen van het welzijn van de betrokken leidinggevende of bestuurder, en omvat zorgvuldige communicatie en coördinatie met alle relevante partijen.

De 3 executive programma's

We streven ernaar het welzijn van de executive op zowel professioneel als persoonlijk vlak te bevorderen.

Aanvraag

Als drukbezette executive/leidinggevende is het belangrijk om mentale en emotionele welzijn serieus te nemen. De Vitaliteitsgroep biedt professionele begeleiding op maat om je (of jouw executive) te ondersteunen bij stress, burn-out en persoonlijke ontwikkeling.

Wacht niet langer en vul vandaag nog het aanvraagformulier in om te investeren in jezelf en het succes van jouw afdeling of organisatie. Ons ervaren team staat voor je (of jouw executive) klaar om je te begeleiden op weg naar meer vitaliteit, balans en succes.

Klant reviews

Tevreden opdrachtgevers