Anna was een hardwerkende vrouw met een stralende glimlach, maar achter die glimlach schuilde een diep verdriet. Haar dagen waren gevuld met deadlines en vergaderingen, terwijl de nachten werden gekenmerkt door slapeloosheid en angst. Anna stond op de wachtlijst voor een psycholoog, maar de dagen veranderden in weken en de weken in maanden. Ze begon de hoop te verliezen.

Anna is niet de enige. Overal in Nederland bevinden zich mensen zoals zij, in dezelfde donkere put, wachtend op de kans om weer in het licht te stappen. Bijna 90.000 landgenoten wachtten maandenlang wanhopig op psychische hulp.

Bij Jeroen ging het anders. Het was zijn werkgever die meteen actie had ondernomen toen deze de stress gerelateerde problemen (h)erkende. “Staat jouw medewerker ook op de wachtlijst voor een psycholoog? Het kan anders volgens deze werkgever! Het is te mooi om waar te zijn, maar Jeroen kreeg op deze manier meteen hulp.

Jeroens werkgever had besloten om de strijd tegen de wachtlijsten en de onnodige hoge bedrijfskosten aan te gaan. Hij nam contact op met ons, de VitaliteitsGroep. Het was een revolutie in hun bedrijfscultuur – een erkenning dat mentale gezondheid net zo belangrijk was als fysieke gezondheid.

Jeroen kreeg meteen een deskundige specialist van de VitaliteitsGroep toegewezen die hem begreep. En terwijl Jeroen weer opbloeide, verspreidde het nieuws zich verder. Andere managers binnen de organisatie begonnen te begrijpen dat ze een verschil konden maken in het leven van hun medewerkers. Ze begonnen de wachtlijsten te negeren en de medewerkers direct met hulp van de VitaliteitsGroep te ondersteunen.

Deze werkgever staat inmiddels bekend als een goede en zorgzame werkgever voor het personeel, een werkgever waar mensen graag voor willen en willen blijven werken. Met elkaar en onze hulp veranderden ze de toekomst van mentale gezondheid in de onderneming, en dat was een verandering die hen Bottom line ook nog eens financieel ten goede is gekomen.

90

Wij tellen af

wanneer klik jij op onze gratis en vrijblijvende aavraag intake voor jouw medewerker?

Hoe wij worden beoordeeld:
5/5